Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο Συνεταιρισμός μας ξεκινά την εφαρμογή της ήδη υπογραφείσας συμφωνίας με τους ομοειδείς Συνεταιρισμούς της ALPHA BANK, του Υπουργείου Πολιτισμού και του ΥΠΕΧΩΔΕ με στόχο την κοινή συνεργασία και την κατά συνέπεια αύξηση της διαπραγματευτικής μας ικανότητας, λόγω αύξησης της αριθμητικής δύναμης των μελών, ώστε ΜΑΖΙ να επιτύχουμε τα μέγιστα δυνατά οφέλη.

Με βάση τα παραπάνω και την ευαισθησία μας στο μεγάλο κι επίκαιρο θέμα της ΥΓΕΙΑΣ προχωρήσαμε σε συμφωνία ώστε όλοι μας να αξιοποιήσουμε το υπάρχον Ομαδικό Ασφαλιστήριο Υγείας που έχει ο συνεταιρισμός της ALPHA BANK και έτσι να ωφεληθούμε από το γεγονός ότι ήδη 4.000 άτομα είναι ασφαλισμένα σε αυτό.

Έτσι, συμφωνήσαμε τα μέλη μας να έχουν την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση με τους ήδη υπάρχοντες Ασφαλισμένους,τις ίδιες παροχές και το ίδιο κόστος. Αυτό δεν θα ήταν εφικτό εάν προσπαθούσαμε μόνοι μας.

Σχετικά λοιπόν με την Ομαδική Ασφάλιση σας επισυνάπτουμε τους όρους, τις παροχές, τις καλύψεις, το κόστος και διάφορες πληροφορίες.

Επίσης,κάθε εβδομάδα σε ημέρα που θα καθοριστεί προσεχώς θα βρίσκεται στα Γραφεία του Συνεταιρισμού Υπάλληλος της Ασφαλιστικής Εταιρίας που θα απαντάει στις ερωτήσεις σας και θα μπορείτε να τον επισκέπτεστε.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο Συνεταιρισμός επέλεξε να δραστηριοποιηθεί δραστήρια στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις ανάγκες που συχνά δημιουργούνται για νοσηλεία,θεραπεία, χειρουργείο και άλλες παθήσεις.

Η συνεργασία μας με Νοσοκομεία όπως η Ευρωκλινική, η Βιοκλινική, το Ωνάσειο, το Ιατρικό Κέντρο, η Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, η Ευρωκλινική Παίδων και όλες οι Κλινικές στην Επαρχία είναι εχέγγυα μιας άρτιας και ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης και κάλυψης.

Δείτε παρακάτω τους όρους, τις παροχές, τις καλύψεις και τους όρους και μιλήστε μαζί μας στα 2105247878 ή 2105239425 και στο email μας info@psefka.gr.

Εμείς θα προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και σ΄ αυτό σας θέλουμε όλους κοντά μας, δίπλα μας.

Ταυτόχρονα στο επόμενο διάστημα θα σας ενημερώσουμε και για το ζήτημα της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης.

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς,

Για το Δ.Σ.

ΒασίληςΔημητροκάλλης ΝίκοςΠροκόπης

ΠρόεδροςΔ.Σ. ΓραμματέαςΔ.Σ.